La gestió de la qualitat i seguretat alimentària s’ha tornat vital per a les empreses alimentàries, ja que, els consumidors i l’administració són cada dia més exigents en quant a la qualitat dels productes que es consumeixen i a la seva elaboració.
Amb aquest nou servei és un assessorament integral per a la vostra carnisseria-xarcuteria per donar compliment a les exigències legals i dels vostres clients. Un nou departament amb el qual us ajudarem a trobar la millor solució personalitzada a les vostres necessitats:
Implantació i actualització de l’Anàlisi de perills i punts de control crítics.
Implantació i actualització dels Plans d’Autocontrol.
Assessorament i acompanyament d’inspeccions sanitàries.
Check-list d’higiene (auditoria de diagnosis) + informe.
Check-list de pre-inspeccions i de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (auditoria interna).
Assessorament i consultoria de projectes, proveïdors, infraestructures, instal·lacions, analítiques...
Elaboració i revisió d'etiquetes.
Elaboració i revisió de fitxes tècniques.
Tràmits administratius: Registre Sanitari i Autoritzacions.
Pla de cultura alimentària.
Formació personalitzada in company.