Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 201 | Juliol 2024

Descarregar revista núm 201
Sobre el num. 201

Immersos enmig de l’estiu, us fem entrega d’un nou número de la revista dels Carnissers i Xarcuters de Catalunya. En les primeres pàgines fem un repàs de la 6a edició del Concurs Nacional de Llonganissa, celebrada el passat mes de maig, en la qual van obtenir els primers premis Ca d’Antema de La Plana de Mont-ros i Carnisseria i Cansaladeria Codina de Taradell. Aprofitant l’ocasió, entrevistem Jacint Arnau, membre del jurat, perquè ens expliqui la seva visió dels productes participants i dels concursos que organitza la Fundació Oficis de la Carn. A continuació, parlem de la Selecció Espanyola de Carnissers i dels dos membres catalans que la formen, Toni Guillaument i Ana París.

En les pàgines centrals, Francesc Reguant, economista i expert en estratègies de l’agroalimentació, ens explica la importància de la ramaderia com a peça principal del sistema alimentari català en el seu article “La ramaderia com a fals culpable”. A més, també entrevistem Vicenç Bardolet, president de GremiCarn Lleida, perquè ens expliqui la importància de la fira Meat Xperience i, a continuació, us mostrem les últimes novetats de l’esdeveniment.

En aquest número 201 també trobareu l’article “El sector carni, un pilar essencial de l’economia catalana que creix amb força”, en el qual us mostrem les principals dades del sector, i l’article “El sector avícola millora els resultats gràcies a la moderació dels costos i el control de la producció”, que destaca el canvi de tendència d’aquest sector. A l’apartat Dossier parlem de la importància de la narrativa en la comunicació persuasiva des del sector agroalimentari. Finalment, a les últimes pàgines, fem un repàs de tota l’actualitat gremial i del sector.

Sumari
Editorial del president
05
6è Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
06
Entrevista a Jacint Arnau membre del jurat del VI Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
12
El talent català agafa força a la Selecció Espanyola de Carnissers
14
La ramaderia com a fals culpable
18
Entrevista a Vicenç Bardolet president de GremiCarn Tarragona
24
La fira Meat Xperience.
26
El sector avícola millora els resultats gràcies a la moderació dels costos i el control de la producció.
30
El sector carni, un pilar essencial de l’economia catalana que creix.
32
Actualitat gremial
34
Notícies sectorials
38
Dossier: La importància de la narrativa en la comunicació persuasiva des del sector agroalimentari.
40
Petits anuncis
43
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família