Us entreguem un nou Gras i Magre especial. Un Gras i Magre que es va començar a preparar durant les primeres fases de la desescalada del confinament decretat per la Covid-19 i que rebeu a les vostres mans durant les primeres setmanes de l’anomenada nova normalitat. Va començar el confinament quan encara era hivern i en sortim quan ja és estiu. En total, gairebé 3 mesos d’un país parat i d’un sector carni estant al peu del canó per abastir aliments als nostres conciutadans.
En aquest nou número, tractem principalment els temes sobre la Covid-19 més rellevants pel sector de la carnisseria i xarcuteria i així, afrontar el futur més pròxim amb seguretat i fortalesa. Entre aquests, destacar l’article Orientacions de seguretat alimentària per a carnisseries-xarcuteries enfront de la Covid-19, al que tractem la importància de la neteja i desinfecció dels nostres punts de venda, la formació higiènica i la sensibilització del personal; Tàpers i carmanyoles en temps de la Covid-19, on us oferim recomanacions higièniques i sanitàries per als establiments de comerç minorista de la carn la xarcuteria i els menjars cuinats, i Sistemes de ventilació i la Covid-19, al que analitzem la relació entre la propagació del virus i els sistemes de climatització en establiments.
Per altre costat, també trobareu un article sobre que el sector carni no és el principal responsable del canvi climàtic, tal com moltes vegades s’ha remarcat des de fonts externes; les últimes notícies d’actualitat de l’Escola Oficis de la carn, de Carnissers Xarcuters Catalunya, dels gremis territorials i del sector en general.
Per acabar, en les pàgines centrals hem volgut fer-vos un petit homenatge. Sí, a tots vosaltres per haver estat al peu del canó en un temps tan complicat com el viscut. #heroisinvisibles.
Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 185!
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]