Ens endinsem a un nou exemplar de la revista Carnissers Xarcuters Catalunya amb un nou disseny i nous apartats.
En aquest número 196 fem un repàs de la 8a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana celebrada el passat mes de febrer i parlem amb els guanyadors de l’any passat perquè ens expliquin la seva experiència com a membres del jurat. A continuació, entrevistem a Yolanda Presseguer, guanyadora del Concurs de Botifarra Catalana.
En les pàgines centrals trobareu un article sobre el programa formatiu de carnisseria i xarcuteria avançada de l’Escola de la Carn a França al que els assistents ens expliquen la seva experiència als cursos i Monique Sicre, responsable de la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales ens mostra com és la formació reglada del país.
En aquest número 196, també trobareu un reportatge sobre l’empresa Mallart Artesans Xarcuters, una iniciativa social que aporta valor i compromís als productes que elabora. A més, tractem la importància de consumir productes carnis, parlem de les tendències de packaging per aquest any i us aconsellem què fer amb els tuppers dels vostres clients. Per acabar, a les últimes pàgines de la revista, a més dels petits anuncis, trobareu tota l’actualitat gremial i del sector.
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]