Ens endinsem a un nou número de la revista Carnissers Xarcuters Catalunya amb un repàs de la 7a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana celebrada el passat mes de febrer que després d’una edició marcada per la pandèmia va tornar al seu format habitual. En les pàgines centrals fem èmfasi als resultats de l’enquesta IMOP-BERBES que conclou que el 75% de la població consumeix entre una i quatre racions de carn per setmana, i tractem la importància de dur una dieta variada i equilibrada a l’article “La dieta vegetariana i la seva implicació en la salut”. En aquest número 192, també trobareu una crònica-resum de la participació de Carnissers Xarcuters Catalunya a la Fira Alimentaria celebrada el passat mes d’abril i descobrireu Xarcuteria al Plat, la nova línia de productes de xarcuteria que es va presentar a Innoval. A més, Josep Dolcet, de la Fundació Oficis de la Carn, ens relata, a través de dues cròniques, la festa del farcit de carnaval a Sort, un acte de recuperació i divulgació d’aquest producte tradicional, i la participació de la fundació al Barcelona Beer Festival 2021 amb un maridatge entre embotits i cerveses artesanes. En l’apartat de Gremis al dia, viurem tot el que s’ha fet des dels Gremis territorials i en l’apartat de Dossier, Fernando Ortega, president de la comissió d’indústries agroalimentàries del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, parla sobre les principals fortaleses del sector agroalimentari i la importància d’innovar a l’article “Por un sector agroalimentario saludable”.
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]