Cedecarne, entitat de la que forma part la Federació catalana de carnissers – cansaladers – xarcuters, ha obert un procés de selecció per a posar en marxa l’equip espanyol de professionals de la carn, que representi als professionals de l’estat en concursos i exhibicions nacionals i internacionals.
Per a poder formar part de l’equip, els candidats han mostrar la seva destresa, rapidesa, perícia i experiència en l’elaboració a través d’un vídeo que serà avaluat per un jurat.
El concurs consta de 3 categories:
- Millor jove de menys de 25 anys, que ha de comptar amb almenys un any d’experiència
- Millor jove de menys de 35 anys, amb un mínim de tres anys d’experiència
- Sènior, amb almenys deu anys d’experiència
Com puc participar?
Els candidats hauran de realitzar dues de les següents proves, enviant-les per vídeo (en horitzontal) juntament amb la fitxa d’inscripció i el seu currículum:
- Desossament, especejament i presentació d’una espatlla de boví.
- Desossament, especejament i presentació d’una canal de xai
- Especejament d’una au.
- Presentació d’un elaborat carni fresc.
Els candidats que vulguin participar al concurs, després de llegir les bases [veure les bases], hauran d’enviar el vídeo juntament amb la fitxa d’inscripció [descarregar la fitxa] i el seu currículum amb l’experiència i formació a coordinacion@cedecarne.es.
Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb el Gremi a través del telèfon 93 424 10 58 o el correu electrònic gremi@gremicarn.cat