El pròxim dilluns 30 de gener a les 16:00 h celebrarem, a la seu de GremiCarn Tarragona, una trobada formativa en què explicarem totes les novetats del sector amb la publicació del Nou Reial Decret 1021/2022 pel qual es regulen determinats requisits en matèria d’higiene de la producció i comercialització dels productes alimentaris en establiments de comerç minorista.
- Com m’afecta el nou Reial Decret?
- Puc vendre el meu producte a un altre comerç minorista?
- A partir d’ara podré congelar la carn?
Vine a la trobada del gremi i coneix en què consisteix aquesta nova regulació que transforma la manera de treballar del sector i com afecta al teu comerç. La sessió informativa estarà impartida per Maria Martínez, responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària de GremiCarn, i, a més d’explicar-vos els aspectes més importants de la nova regulació, contestarà tots aquells dubtes que tingueu sobre el Reial Decret.
El gremi t’escolta
Si teniu dubtes de tipus sanitari, d’etiquetatge, al·lèrgens, o de màrqueting i xarxes socials, el mateix dilluns 30 de gener de 10 a 13h la nostra responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària, María Martínez, i la responsable de l’Àrea Social i Comunicació, Lina Guardiola estaran amb la Sonia Castilla, a la seu del Gremi de Tarragona per respondre presencialment tots els vostres dubtes.
Si voleu, podeu contactar abans amb la Sonia i avançar les vostres consultes.
.llista{display:none}