Actualitat
Jornades

Sessió online: Què cal comunicar al client sobre informació alimentària en el punt de venda?

Vídeo de la sessió online celebrada el 8 de març sobre la informació s'ha de donar en cada modalitat de venda de producte.

Saps quina informació has de donar al consumidor en el teu establiment en el moment de la venda? Quin tipus de productes vens? Saps com donar-la en cada cas? Què necessites?

A la sessió online “Què cal comunicar al client sobre informació alimentària en el punt de venda?” celebrada el 8 de març, vam resoldre tots aquests dubtes.

Quins temes es van tractar?

  • Marc legislatiu
  • Informació s’ha de donar en cada modalitat de venda de producte,
  • Com s’ha de donar la informació de producte
  • Com poder donar compliment en cada cas
  • Coneixements necessaris
  • I molts d’altres
Departament
Àrea Social i Atenció a l'Agremiat
Cristina Domènech
Contacta amb nosatres per whatsapp
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família