Per aquest Sant Jordi, us proposem dos llibres que uneixen passió i coneixement pel nostre ofici. Us presentem dues propostes úniques per regalar aquest 23 d’abril: llibres que són molt més que lectures, són una font d’inspiració i un homenatge al món de la carnisseria, cansaladeria i xarcuteria.
- “Manual de cansaladeria i xarcuteria” de Josep Dolcet
Una guia completa per a professionals i apassionats de l’ofici, que explora amb detall les tècniques, els processos i els secrets de la cansaladeria i la xarcuteria artesanals. Un llibre ideal per aprofundir en els coneixements i perfeccionar la pràctica. - “Porca Miseria” de Xesc Reina
Un viatge apassionant al voltant del món del porc, amb una mirada creativa, reflexiva i plena d’humor. Aquesta obra combina receptes, anècdotes i filosofia culinària, fent-la un regal perfecte per a qualsevol amant de la gastronomia.
Amb aquests títols, no només es regala un llibre, sinó també una connexió amb l’essència de la nostra professió i un homenatge al saber fer artesà que ens uneix. És el detall perfecte per a la parella, familiars o, per què no, per a tu mateix.