Actualitat
Federació

Meat Xperience tanca amb 4.000 visitants, 250 marques i 60 expositores

La primera edició de Meat Xperience reuneix els professionals del sector carni en un esdeveniment únic per impulsar la innovació i el comerç de proximitat.
Meat Xperience tanca amb 4.000 visitants, 250 marques i 60 expositores

La Fira Meat Xperience, impulsada per la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers i GremiCarn i amb el suport d’associacions nacionals com Anafric i Cedecarne, entre altres, ha complert els seus objectius de dinamitzar el sector i promoure la col·laboració entre professionals del comerç especialitzat en carns.

Pròsper Puig, president de laFederació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers i president de GremiCarn Barcelona, durant la inauguració de l’esdeveniment va expressar la seva satisfacció per l’impacte d’aquest: “Aquest tipus de trobades són essencials per mantenir la força i la qualitat del comerç de proximitat. MEAT XPERIENCE ha aconseguit crear un espai d’innovació i networking per a tothom qui forma part del nostre sector, des dels productors fins als comerços locals. Continuarem treballant per consolidar aquest projecte i donar suport a tots els professionals que contribueixen a fer-lo créixer”.

Entre les activitats destacades, Meat Xperience ha estat un espai únic d’intercanvi de coneixements i connexions amb altres professionals, incloent-hi tallers, demostracions en directe i activitats com el maridatge amb embotits artesanals, la presentació del llibre Porca Misèria de Xesc Reina, taules rodones de casos d’èxit amb companys de professió, i l’exhibició de la Selecció Espanyola de Carnissers, celebrada el 28 d’octubre, que va ser un gran èxit. Els assistents van poder observar en directe les tècniques dels professionals que representaran Espanya al proper World Butchers’ Challenge, que tindrà lloc a París el 2025. A més, es van dur a terme demostracions als estands de més de 60 expositors i 250 marques, presentant les darreres innovacions i productes de màxima qualitat per al sector de carnisseries, xarcuteries i aviram. El networking amb proveïdors i la trobada MX, el sopar inaugural, també van jugar un paper clau per generar nous vincles per enfortir el sector i impulsar els negocis. Amb aquesta versió, el paràgraf inclou tots els elements d’activitats i networking destacats a la fira Meat Xperience.

La fira va ser inaugurada amb la presència de Marta Angerri, directora general de Comerç del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, acompanyada per Pròsper Puig, qui va estar al costat del presidents dels gremis territorials, així com d’altres autoritats com José Antonio Alcaide Martín, regidor de Govern de l’Ajuntament de l’Hospitalet. La comitiva va recórrer els estands de les diferents empreses expositores, mostrant un gran interès per les activitats de promoció i innovació del sector.

Des de la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers ja s’està planificant noves edicions per continuar amb el compromís de reforçar el sector carni  i oferir un espai únic de formació i desenvolupament professional.

Federació catalana de Carnissers i Xarcuters - Canalsaders
carnissersxarcuterscatalunya.cat
federaciocatalana@gremicarn.cat
93 424 10 582
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família