Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, aquest 2025 torna RENOVA, el programa que va ajudar a professionals del sector a entendre millor el seu negoci i prendre el control econòmic del dia a dia a la seva carnisseria o xarcuteria. RENOVA és un programa de formació i anàlisi personalitzada del teu negoci, pensat per oferir-te eines pràctiques i aplicables per millorar-ne la gestió i assegurar-ne la sostenibilitat. Organitzat per GremiCarn i EduCarne, l’escola de carnissers de Madrid, el curs serà impartit en castellà pel professor Emilio Ábalos, llicenciat en economia i expert en comptabilitat, auditoria i màrqueting de distribució comercial.
La durada del programa és de 3 mesos i te un preu de 650 €, que és subvencionable per treballadors a través de FUNDAE.
El programa consta de 4 fases
- Formació online – 19 i 20 de maig – (15:30h a 20:30h): Es tractarà la gestió econòmica, marxandatge i qualitat de servei.
- Visita al punt de venda de cada alumne: El professorat visitarà un punt de venda de cada participant i es realitzaran qüestionaris personalitzats per a detectar els principals aspectes de millora que poden estar tenint un impacte negatiu en la rendibilitat del negoci.
- Realització d’informes de millora (2 mesos): Es lliurarà a cada participant un Informe de Propostes de Millora i s’atendran possibles dubtes en relació a les actuacions a implementar.
- Formació presencial -15 i 16 de setembre (pendent de confimació definitiva): Es tractaran els següents temes: excel de gestió, política comercial, accions comercials i gestió de compres.
Inclou resolució de dubtes en línia durant 3 mesos
Podeu veure el diagrama d’actuacions del programa Renova AQUÍ