Amb la intenció d’enriquir el vostre coneixement sobre el formatge i oferir noves eines per potenciar la vostra oferta, des de GremiCarn hem preparat una formació gratuïta centrada en les principals tècniques i característiques d’aquest producte. Conèixer els diferents tipus de formatges en profunditat us permetrà no només ampliar la varietat a les vostres botigues, sinó també oferir una experiència més completa i atractiva als vostres clients.
Durant la formació gratuïta d’unes tres hores de durada es tractarà:
- Elaboració del formatge per tipologia: Una introducció als processos i ingredients essencials que defineixen cada tipus de formatge.
- Classificació dels formatges: Un recorregut per les diferents categories de formatges, tenint en compte aspectes com la llet d’origen o el procés de maduració, entre d’altres.
- Segells de qualitat: Coneixement sobre les certificacions de qualitat i denominacions d’origen, clau per identificar l’autenticitat i la procedència dels formatges i destacar-ne el valor afegit.
- Diferents talls de formatge: Pràctiques i consells per perfeccionar les tècniques de tall adaptades a cada tipologia de formatge.
- Elaboració de taules de formatge: Elaboració taules de formatges atractives, amb una selecció variada de sabors i textures.
- Aspectes nutricionals: Explicació sobre el valor nutritiu dels formatges i els seus beneficis per proporcionar als clients una orientació informada.
- Recomanacions d’ús, consum i maridatge: Consells pràctics per treure el màxim profit dels formatges, des de combinacions tradicionals fins a maridatges de vi que millorin el seu sabor.
Dades de la formació
Dia i hora: Dilluns 11 de novembre a les 16h
Lloc: Espai Boqueria del Mercat de la Boqueria de Barcelona (La Rambla, 91, Barcelona)
Preu: Gratuït (es cobraràn 5€ com a pagament d’inscripció que, una vegada realitzada la formació, es retornarà)
Inscripcions: Ja s’ha arribat al màxim d’inscrits