El passat dimecres 21 de novembre de 2018 Maria Teresa Jordà, l’honorable Consellera d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació, va realitzar l’entrega de Diplomes de Mestres Artesans a aquells artesans que reuneixen determinats mèrits de creativitat i coneixements en el camp de l’artesania alimentària, que disposen del carnet d’artesà alimentari i que n’han exercit durant un període de 15 anys.
Tots aquests carnissers són proposats per les entitats de representació i defensa dels interessos professionals dels artesans. Enguany s’atorguen els de 2017 i 2018, ja que per motius externs no es van poder entregar l’any passat.
Aquest atorgament és un gran reconeixement als artesans de la nostra terra i la seva trajectòria. D’aquesta manera els nous Mestres Artesans demostren amb aquest diploma el seu domini tècnic en l’ofici, la seva llarga experiència i els mèrits de caràcter extraordinari en la seva pràctica.
Els socis de GremiCarn que van recollir el diploma van ser:
Miquel Bargalló Tena – Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
Enric Rosell Gili – Ordal (Alt Penedès)
Mario Garcia Asensio – Gavà (Baix Llobregat)
Jaume Escala Arnau – Gavà (Baix Llobregat)