A Catalunya es fan molt bones llangonisses tradicionals però només una pot ser la millor del 2019. La Confraria,juntament amb la Fundació Oficis de la Carn, ja hem obert les inscripcions al web del concurs per rebre les candidates a emportar-se el premi d’enguany. Fins al 27 de setembre hi ha temps per omplir les dades al formulari d’inscripció del web i hi són cridades totes aquelles empreses de Catalunya que estiguin degudament autoritzades per l’elaboració de productes carnis i compleixin amb les bases del concurs.
Posteriorment a la inscripció s’obrirà el termini per la recepció de llonganisses a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (c. Consell de Cent, 80. 08015. Barcelona) des del 30 de setembre fins al 2 d’octubre. 3 dies claus per enviar la millor elaboració i que el jurat en faci la tria més justa. Els resultats del concurs es faran públics en el marc de la Fira IMEAT de Cornellà de Llobregat el pròxim 6 d’octubre.
Un any més, la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, també s’implica en la convocatòria d’un concurs que té com a objectiu la promoció, el foment i la difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya.