Els propers 10, 11 i 12 de maig, el Recinte Firal de Reus es convertirà en l’epicentre del producte de proximitat amb una nova edició de la Fira ÀPAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Es tracta d’un esdeveniment pensat específicament per a professionals de l’alimentació, la restauració i el comerç local, i és especialment interessant per a carnissers i xarcuters que volen estar al dia de les novetats del sector i reforçar la seva xarxa de contactes comercials. Les entrades són gratuïtes per a professionals del sector i s’han de extreure AQUÍ .
Al llarg dels tres dies de la fira, s’hi duran a terme múltiples activitats d’interès per al nostre col·lectiu. Hi haurà degustacions i demostracions en directe, podreu veure en acció tècniques d’elaboració i presentació de producte. També s’han programat xerrades i tallers enfocats a la realitat del comerç de proximitat, amb temes com la normativa sanitària, la digitalització o el màrqueting per a petits establiments especialitzats.
12 de maig, Jornada per a Professionals
Dins el marc de Fira ÀPAT 2025, el dilluns 12 de maig tindrà lloc la I Trobada Professional de la Gastronomia i el Producte de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, una jornada especialment pensada per donar visibilitat i projecció internacional als productes i a la cuina del nostre territori. La iniciativa, impulsada per les Associacions d’Empreses d’Hostaleria de Tarragona (AEH), se celebrarà al Recinte Firal de Reus i porta per lema “Aparador de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre a Europa”.
L’esdeveniment girarà entorn de tres grans àmbits. D’una banda, hi haurà una fira-exposició dedicada als productes de la zona, amb especial protagonisme per a l’alimentació de proximitat i qualitat. Paral·lelament, els principals xefs del territori oferiran activitats culinàries en directe, amb demostracions i propostes creatives. Finalment, es durà a terme el networking “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025 – Costa Daurada i Terres de l’Ebre”, un espai exclusiu per a professionals amb ponències, intercanvi d’experiències i la participació de figures rellevants del sector gastronòmic a nivell català, estatal i europeu.
Des de GremiCarn animem tots els agremiats a assistir-hi. La Fira ÀPAT no és només un punt de trobada professional, sinó també una porta oberta a noves oportunitats comercials i a una alimentació més arrelada al territori.
Per a més informació, www.fira-apat.cat