Amb el canvi de fase, s’han eliminat els aforments i com a norma general que s’ha de complir és la de la distància de seguretat entre persones. Aquesta és l’equivalent a una superfície de 2,5 metres quadrats per persona, és a dir, 1,5 metres de distància interpersonal.
A continuació, repassem repassem els canvis més rellevants i fem un recull de consells i recomanacions per seguir mantenint les mesures de seguretat i higiene a les carnisseries – xarcuteries:
Mesures d’higiene cal aplicar durant la fase de represa:
- Rentar-se les mans amb freqüència.
- Tapar-se la boca amb el colze en tossir.
- Minimitzar els contactes socials diaris.
- Mantenir la distància física interpersonal de seguretat.
- Fer servir la mascareta quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat.
- Ventilar correctament els punts de venda.
- Netejar i desinfectar totes les instal·lacions de forma regular.
Mesures d’aforament:
- Ja no és obligatori mantenir la limitació d’aformant.
- S’ha de complir la de la distància de seguretat entre persones (una superfície de 2,5 metres quadrats per persona, és a dir, 1,5 metres de distància interpersonal)
- Es pot reduir la distància de seguretat sempre que:
- S’utilitzi la mascareta.
- No hi hagi aglomeracions o gran afluència de clients.