Des de la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, us presentem la desena edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou, que tindrà lloc el 20 de febrer, uns asetmana abans de Dijous Gras.
El concurs està obert a la participació de tots els carnissers i cansaladers – xarcuters artesans de Catalunya i aquells que s’hi vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs abans del 13 de febrer. Al web també hi trobareu les bases del concurs.
Inscripcions
Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament a través del formulari del web del concurs abans de les 14h del dijous 13 de febrer.
Entrega de les botifarres d’ou
Les botifarres hauran de ser presentades durant els dies 17 i el 18 de febrer en horari de 10:00h a 13:30h i de 15:00h a 18:00h, a la sala d’actes – aula gastronòmica del Mercat de Sants al C. Sant Jordi 6, 1r, 08028 Barcelona, no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.
Proclamació dels guanyadors
La proclamació pública dels resultats del concurs i el lliurament de diplomes es farà el dijous dia 20 de febrer de 2024 a la tarda.