GremiCarn promou entre els nens la importància de l’esmorzar i el berenar saludable.
Fidel a la seva labor com assessor gastronòmic, GremiCarn promou des de la seva Fundació Oficis de la Carn, una campanya divulgativa en centres de Primària de Barcelona, que té com a objectiu contribuir a la bona educació alimentària dels nens, mostrant-los opcions saludables per l’esmorzar i el berenar .
Sota el títol “Crea 7 esmorzars divertits i saludables” la iniciativa es dirigeix a alumnes de 2n de Primària, perquè descobreixin i coneguin l’origen dels embotits artesans catalans i aprenguin a preparar diferents propostes d’entrepans, amb una aportació nutricional equilibrada.
Mitjançant aquesta campanya i en col•laboració amb experts en nutrició, la Fundació Oficis de la Carn ofereix als pares dels alumnes una alternativa gastronòmica apetitosa, ràpida de preparar i molt saludable perquè els seus fills puguin alimentar-se bé a mig matí o a mitja tarda.
“Alguna cosa tant senzilla com una mica de pernil acabat de tallar sobre una llesca de pa amb tomàquet i oli d’oliva verge, és una opció molt recomanable per a la bona alimentació del nen” comenta Enric Pera, director de la Fundació. “No obstant això, les presses del dia a dia provoquen que molts pares recorrin habitualment a altres opcions, com seria la brioxeria industrial, que no aporten els nutrients necessaris pel creixement dels nens”.
La combinació de pa, embotit de qualitat i hortalisses fresques aporta al nen els hidrats de carboni, les proteïnes i els minerals i antioxidants necessaris perquè recuperin energia durant l’esmorzar o el berenar.