Actualitat

Cal Miqueló, Carafí i Cal Feru, col·laboració i originalitat

La proposta original que ha presentat un dels nostres associats.

Miquel Bargalló, de Cal Miqueló de Sant Sadurní d’Anoia), un cansalader (Miquel Bargalló), un pastisser (Albert Carafí) i un especialista en vins (Xavier Roig), tots ells de Sant Sadurní d’Anoia, s’han unit per creat uns kits gastronòmics per solucionar, com diuen ells: “…tot un àpat sense haver de cuinar, o per fer un regal ben diferent”.

Us convidem a conèixer aquesta idea innovadora a través dels diferents canals que ells mateixos han creat, amb informació actualitzada i les darreres novetats:

 

 

Esta publicación no pertenece a Noticias, Eventos o Blog.

publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família