La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, convoquen dins els actes de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu del mes de Setembre de 2017, el primer concurs nacional per escollir la millor Llonganissa tradicional de Catalunya.
El concurs és obert a la participació de totes les empreses de Catalunya, degudament autoritzades per l’elaboració de productes carnis, que s’hauran d’inscriure prèviament a través del formulari d’inscripció del concurs.
Els resultats del concurs es faran públics en un acte que se celebrarà en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu, el dissabte 23 de Setembre de 2017 en hora i lloc a determinar, en el transcurs del qual també es durà a terme el lliurament de premis.
Les llonganisses s’hauran de presentar a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (carrer Consell de Cent, 80. 08015. Barcelona) durant els dies 12 a 14 de setembre de 2017 en horaris habituals de les oficines (9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00) no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.