Cada vegada és més necessari que sectors com el carni desenvolupin i optimitzin de manera contínua els seus processos i productes innovant, amb la finalitat d’oferir al consumidor productes de la màxima qualitat.
Però, què és innovar? El nostre sector és innovador? Qui està capacitat per a innovar? Per què és necessari innovar? Per què es relaciona la innovació amb sostenibilitat?
A causa de l’augment en la producció de plàstic i la creixent sensibilització dels ciutadans sobre la sostenibilitat, sorgeix la necessitat de desenvolupar noves solucions d’envasament sostenibles que permetin donar resposta a aquestes necessitats sense comprometre la vida útil dels aliments i garantint, al mateix temps, la seguretat per al consumidor.
Però, quin son els reptes del packaging alimentari? En què s’està treballant? Té substitut el plàstic en l’envasat al buit? Quins materials es faran servir per envasos primaris i quins pels secundaris? El paper/cartró és una opció real? El preu i la capacitat de producció són els màxims condicionants?
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]