Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Panell de control
Tancar sessió
El Gremi
Notícies
Serveis
Comunicació
Escola
Borsa de treball
Club de Compres
Descàrregues
Contacte
Serveis
Qualitat i Seguretat
Club de Compres
Assegurances
Laboral
Fiscal i Comptable
Assessoria Jurídica
Legislació
Gestió de subvencions
Agenda d’Autocontrol
Comunicació
Última campanya
Última revista
Veure totes les campanyes
Veure totes les revistes
Anar a l'apartat de comunicació
Forma part del grup de whatsapp de GremiCarn
Actualitat
El secret del Dijous Gras és a les nostres mans
Més de 800 establiments participen en la campanya de la Botifarra d'Ou impulsada per GremiCarn
09.01.2015
Curs presencial
Optimització del quart del darrere del bou
27 i 28 de juny
Duració: 14 hores
Ubicació: Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales - Rivesaltes (França)
Inscripcions
Curs presencial
Preparacions culinàries fredes i calentes
4 i 5 de juliol
Duració: 14 hores
Ubicació: Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales - Rivesaltes (França)
Inscripcions
Destacats
INSCRIPCIONS OBERTES
Jornada sobre qualitat i seguretat alimentària
INSCRIPCIONS OBERTES
Curs de Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Útimes notícies
Jornada
Jornada tècnica de GremiCarn «Lideratge eficient + Equip unit = Augment de vendes»
GremiCarn
El gremi de Tarragona signa un conveni de col·laboració amb GremiCarn per millorar els serveis als agremiats.
Actualitat
Provacuno torna a llançar el concurs de fotografia ‘Objectiu Boví’, que arriba ja a la seva cinquena edició
Federació
Meat Xperience: La fira del sector carni impulsada per Carnissers Xarcuters Catalunya
publicitat
publicitat
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible
[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]
Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família