Actualitat

GremiCarn estrena el blog ‘La Vianda’

El primer blog de Catalunya dedicat a la gastronomia de la carn

GremiCarn està d’estrena. Des d’avui, ja té el seu lloc a la blogosfera, amb el llançament de La Vianda, el primer blog de Catalunya dedicat a aprofundir, amb informacions fresques i d’actualitat, en la gastronomia de la carn i la xarcuteria. Un blog fresc, àgil i dinàmic amb el qual el Gremi pretén aproximar-se encara més al teixit social i econòmic que integren els cansaladers, xarcuters i carnissers d’aquest país, posant al seu abast curiositats, entrevistes en profunditat i notícies d’interès pel sector.
El blog comença el seu camí en el dia d’avui amb dues informacions d’interès sobre els beneficis de la carn i el valor afegit del comerç de proximitat. Així, la bitàcora neix amb dues entrevistes: una al sost-president del GremiCarn i mestre cansalader, Pròsper Puig, i una altra al prestigiós nutricionista Abel Mariné, dos opinions i punts de vista molt personals que coincideixen en destacar els aspectes saludables de la carn i en subratllar els avantatges d’aquirir productes al petit comerç, on la confiança, la qualitat i la varietat són una raó de ser.

Benvinguts a La Vianda.

Esta publicación no pertenece a Noticias, Eventos o Blog.

publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família