Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

GremiCarn present a la trobada en suport a “Barcelona, Capital Europea del Comerç de Proximitat”.

Pròsper Puig, president de GremiCarn i Barcelona Comerç, participa a la celebració del Dia Europeu del Comerç de Proximitat juntament amb les principals institucions del país, entitats i organitzacions de comerç.

El passat dijous 9 de maig, GremiCarn va assistir en una trobada organitzada per Barcelona Comerç que va reunir a l’Ajuntament de Barcelona les principals institucions del país, entitats i organitzacions destacades del sector del comerç per celebrar el Dia Europeu del Comerç de Proximitat. La trobada ha servit, a més, per escenificar el suport que les administracions i el sector comercial donen a la candidatura de Barcelona com a primera Capital Europea del Comerç de Proximitat.

Durant l’acte, els participants han coincidit a destacar la importància del comerç de proximitat com a motor econòmic i social de Barcelona i dels municipis d’Europa, aplaudint la candidatura de Barcelona a Capital Europea del Comerç de Proximitat i el compromís, d’aquesta iniciativa impulsada per Barcelona Comerç, amb la ciutat i un model comercial sostenible i proper a la ciutadania.

La trobada ha estat presidida pel tinent d’alcalde responsable d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Sr. Jordi Valls ha comptat amb la participació del president de Barcelona Comerç i GremiCarn, Pròsper Puig, acompanyat de la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, Sra. Raquel Gil, el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Torrades, i representats de la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i de les entitats comercials, PIMEC, Barcelona Oberta, COMERTIA, Consell de Gremis, ANGED o la Cambra de Barcelona, entre d’altres.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família