Actualitat
Fundació

Presentació del llibre Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet

El llibre editat per la Fundació Oficis de la Carn es presentarà a Barcelona (15 d'abril al Mercat de la Boqueria) i a Tarragona (29 d'abril a la seu del gremi).
Presentació del llibre Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet

La Fundació Oficis de la Carn ha editat un nou llibre de la mà de Josep Dolcet, veterinari especialista en higiene i tecnologia dels aliments i col·laborador del gremi. Manual de cansaladeria i xarcuteria  és un llibre amb vocació divulgativa i orientat cap a una visió pràctica amb un objectiu principal: facilitar de forma clara i senzilla als cansaladers i xarcuters catalans, els coneixements bàsics sobre les propietats de la carn, sobre la seva aptitud tecnològica i sobre els seus processos de transformació per a l’elaboració de derivats carnis, sense oblidar-nos d’una revisió de la tecnologia i els equipaments més indicats per a petits establiments.

El llibre de 415 pàgines, i que s’ha realitzat a partir dels materials i continguts que s’han anat facilitant als alumnes dels cursos de l’Escola de la Carn, vol ser una eina imprescindible de consulta per resoldre els dubtes que ens comporta l’exercici de la professió.

Presentació del llibre i venda d’exemplars a Barcelona

El pròxim dilluns 15 d’abril a les 18h a l’Espai Boqueria del Mercat de la  Boqueria de Barcelona se celebrarà la presentació del llibre i venda d’exemplars. L’acte estarà presentat per Pep Nogué, cuiner, gastrònom, comunicador, divulgador i agitador culinari, i Josep Dolcet, autor del llibre.

Places exhaurides!

Presentació del llibre i venda d’exemplars a Tarragona

Josep Dolcet, autor del llibre, farà la presentació del manual una vegada se finalitzi l’Assemblea general ordinària que se celebrarà pròxim dilluns 29 d’abril a les 18h a la seu de GremiCarn Tarragona (C. Pere Martell 19, 1r 1a – Tarragona).

Les places són limitades. Aquelles persones que vulguin assistir a l’acte han de confirmar assistència enviant un correu electrònic a gremicarnisserstgn@gmail.com.

Venda d’exemplars a Lleida

Durant l’Assemblea general ordinària que se celebrarà el pròxim dimarts 9 d’abril a les 18h a la seu de GremiCarn LLeida (Av. Blondel 11, 5è – Lleida) es vendran exemplars del llibre i, per aquells que ho desitgin, es signaran pel seu autor.

Aquelles persones que estiguin interessades en tenir un exemplar del llibre han d’enviar un correu electrònic a lleida@gremicarn.cat.

Preu del llibre: 110€

Fundació Oficis de la Carn
oficisdelacarn.cat
fundacio@oficisdelacarn.cat
93 424 10 582
publicitat
Tancar
Per a visualitzar el contingut has de ser agremiat
Fes-te agremiat
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon:
Correu electrònic:
Vull ser agremiat
Sóc agremiat
Correu electrònic:
NIF:
Entrar