Actualitat
Seguretat alimentària

Vídeo Prevenció i Control del Malbaratament Alimentari a carnisseries i xarcuteries

En aquesta jornada, realitzada per María Martínez, responsable de Qualitat i Seguretat Alimentaria de GremiCarn, proporcionem una visió integral sobre la normativa vigent i les solucions que poden implementar per prevenir i gestionar el malbaratament d’aliments en les carnisseries – xarcuteries:

  • El marc normatiu sobre la Prevenció de Pèrdues i Malbaratament Alimentari
  • Relació de la gestió del malbaratament alimentari amb els objectius de desenvolupament sostenible
  • Com elaborar un pla de prevenció contra les pèrdues i el malbaratament alimentari

 

Departament de
Qualitat i Seguretat Alimentària
Maria Martínez
Contacta amb nosatres per whatsapp
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família