Us fem entrega d’una nova revista Carnissers Xarcuters Catalunya amb tota la informació del sector, articles d’aprofundiment, novetats gremials i entrevistes.
En les primeres pàgines d’aquest número trobareu un article en profunditat sobre el pernil ibèric, en ell descobrireu la seva història, les seves característiques i propietats, com tallar-ho, les seves parts, entre d’altres. A continuació un article de Giseuppe Pulina es pregunta per què la ramaderia ha de pagar per la contaminació provocada per altres indústries, i fem èmfasi en un nou estudi que assegura que la carn de laboratori és pitjor per al medi ambient que la carn d’origen animal.
En les pàgines centrals, us presentem la nova fira impulsada per Carnissers Xarcuters Catalunya, MeatXperience, que se celebrarà a la Farga de L’Hospitalet el 27 i 28 d’octubre de l’any que ve; entrevistem a Dirk Freyberger, capità de la selecció alemanya de carnissers, guanyadors del World Butcher Challenge 2022 i, Josep Dolcet, us explica la col·laboració que s’està duent a terme entre la Fundació Oficis de la Carn i Gastroteca.cat, el portal online del producte català.
Per acabar, cap al final de la revista, posem dades sobre el malbaratament alimentari i reflexionem sobre quins passos hem de seguir des del sector; parlem sobre la classificació i embalatge dels ous, i us traslladem les últimes notícies actualitat gremial i del sector.
Esperem que gaudiu d’aquest número!
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]