Tots els establiments alimentaris sense excepció, han d’assegurar que els aliments que manipulen, transformen, elaboren, comercialitzen o subministren, tinguin les màximes garanties higièniques i sanitàries. En aquest aspecte, la normativa vigent exigeix que tots els establiments (botigues incloses), implantin un sistema d’autocontrol basat en la metodologia d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC), en funció de la mida i de les manipulacions i procediments que es duguin a terme a l’establiment.
Edició impresa
Tots aquells socis interessats a tenir un exemplar imprès de l’agenda, han de reservar-la a través de les oficines gremials.
- Barcelona: telèfon 93 424 10 58 o e-mail gremi@gremicarn.cat.
- Lleida: telèfon 973 28 98 60 o e-mail gremi@gremicarn.cat.
- Tarragona: telèfon: 977 225 359 o e-mail: gremicarnisserstgn@gmail.com.
- Girona: telèfon: 977 225 359 o e-mail: info@gremicarn.com.
EDICIÓ DESCARREGABLE:
Pròximament podreu descarregar-vos l’agenda en format pdf.