El pròxim 26 d’octubre de 9:30h a 12.30h se celebrarà la taula rodona ‘L’impacte del abatedor de temperatura sobre el negoci’ organitzada per Horeca Global Solutions i a la que participarà María Martínez, Responsable de Qualitat, Seguretat Alimentària i Formació en Gremicarn; Mario Saltor, Managing Director de Horeca Global Solutions; Roselyn Oliva, Restauradora i Xef assessora de Horeca Global Solutions; i Paolo Ton, Consultor de desenvolupament de negoci de Ilsa, amb l’objectiu de compartir els seus coneixements sobre els avantatges dels abatedores tèrmics per als negocis que treballen amb aliments crus.
L’esdeveniment abordarà temes tan rellevants com les raons per a apostar per un abatedor de temperatura, motivació sanitària i manteniment de les textures dels aliments; els aspectes tècnics dels abatedores i el seu manteniment; el seu ús pràctic en els restaurants i cuines; els avantatges per al negoci i la seva eficiència i potencial d’estalvi en les factures.
La taula rodona se celebrarà de forma online i tindrà una durada aproximada d’uns 90 minuts, en els quals s’inclou una sessió de preguntes i respostes per part dels assistents. A més, la taula rodona també es retransmetrà de manera en línia.