Actualitat
Actualitat

Els embotits de Catalunya a La Fonda de Catalunya Ràdio

La nova secció sobre els embotits que podem trobar al nostre territori està conduït per Josep Dolcet, de la Fundació Oficis de la Carn

Aquest estiu, de dilluns a divendres a la 1 del migdia, teniu una cita amb el programa La Fonda de Catalunya Ràdio, un espai gatronòmic conduit per Pep Nogué. A més, com a novetat d’enguany, Josep Dolcet repassa els embotits tradicionals catalans fent un recorregut per tot el territori.

Us animem a seguir el programa, en especial la nova secció de xarcuteria, a través de la ràdio i del podcast d’Spotify: https://open.spotify.com/show/5pDTk5Uu0sPDxkgJoV5wWX

Departament
Àrea Social i Atenció a l'Agremiat
Cristina Domènech
Contacta amb nosatres per whatsapp
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família