Del dilluns 4 al dijous 7 d’abril se celebra la Fira Alimentaria i en aquesta edició Carnissers Xarcuters Catalunya estarà present amb un estand. Us esperem a l’estand B500 del saló Intercarn (pavelló 3). [veure mapa].
Durant els 4 dies, l’espai de Carnissers Xarcuters Catalunya es convertirà en el lloc de trobada del sector amb demostracions, xerrades, entrevistes i moltes sorpreses que us informarem més detalladament pròximament.
Aconsegueix la teva entrada a preu reduït
Des de Carnissers Xarcuters Catalunya oferim als associats als Gremis de la federació catalana de carnissers xarcuters cansaladers, entrades electròniques d’un dia per 10€ (IVA inclòs).
Totes aquelles persones interessades a adquirir entrades (no hi ha un màxim establert per persona) han d’omplir el formulari que trobareu a l’enllaç següent: Formulari entrades
Les demostracions de Carnissers Xarcuters Catalunya
L’estand de Carnissers Xarcuters Catalunya tindrà vida pròpia amb demostracions d’elaborats carnis i activitats que estaran obertes a tots els agremiats i visitants.
Dilluns 4 d’abril:
- 13.00h a 14:00h – La Yolanda i Cinta Casternado impartiran un taller d’elaboracions amb vedella i xai, una fusió d’innovació i tradició, que revaloritzen les peces i ens ofereix una presentació que ens diferencia de la competència de grans operadors.
- 15.30h a 16.30h – La Neus Sala elaborarà tres receptes a base de carn de vedella i porc, fent valdre la importància de la presentació dels productes preparats.
Dimarts 5 d’abril
- 12.00h a 13.00h – L’Olga Arroyo ens oferirà diferents presentacions de safates de formatges i embotits ideals per a celebracions especials que donaran un valor afegit als nostres negocis..
Dimecres 6 d’abril
- 12.00h a 13.00h – L’Ana Paris ens oferirà diferents elaborats realitzats amb aus i porc. Elaborats que revaloren les peces i ens ofereix una presentació que ens diferencia de la competència de grans operadors.
- 15.30h a 16.30h – Cata de Pernil DOP Teruel i masterclass per apreciar les seves característiques sensorials, apendre les particularitats de la seva elaboració, races porcines utilitzades… Tot de la mà d’experts en la denomirenació d’origen.
No et perdis el #SofàXou a través de les xarxes de Carnissers Xarcuters Catalunya
Durant l’Alimentaria podreu seguir en directe les entrevistes i xous de l’estand a través de l’Instagram de Carnissers Xarcuters Catalunya i també a través del nou canal de Youtube. Estigueu atents a les xarxes!
Subscriu-te i segueix-nos!