Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Jornada

Jornada sobre inspeccions informatives a Barcelona ciutat

Us emplacem a la reunió informativa online que tindrem el proper dimecres dia 14 d’abril a les 16:30h.

Davant la campanya d’inspeccions informatives que ha iniciat l’Agència de Salut Pública de Barcelona, des de GremiCarn hem preparat una reunió informativa online que tindrà lloc el proper dimecres dia 14 d’abril a les 16:30h. Durant la jornada, us especificarem aquells punts de control que heu de tenir més en compte per afrontar amb les màximes garanties d’èxit, tant la inspecció informativa, com el vostre dia a dia en matèria higiènico – sanitària.

Per a assistir a la jornada, entreu les vostres dades al següent formulari:

Amb aquestes visites informatives que ha iniciat l’Agència de Salut Pública de Barcelona es vol copsar el grau de compliment de les normatives higiènico-sanitàries, en especial les que fan referència a l’ordre i higiene tant dels obradors com de les botigues, de la normativa d’etiquetatge i al·lèrgens, plans d’autocontrol i traçabilitat.

Adjunt en aquesta notícia trobareu el protocol que els inspectors faran servir per omplir els seus informes. Recordem que en un primer moment aquests informes seran de caràcter informatiu, però que les deficiències que trobin ens els vostres establiments, hauran de ser reparades en el temps convingut, abans de la data de la nova inspecció a l’establiment que sí que tindrà caràcter sancionador, si s’escau.

És important que si feu servir per als vostres registres l’Agenda d’Autocontrol Higiènic i Sanitari editada per la Fundació, la lliureu a l’inspector que us visiti, doncs és una eina que us facilitarà molt la feina durant la inspecció.

En el següent enllaç, trobareu la Guia per a l’aplicació dels autocontrols als establiments minoristes editada per la Diputació de Barcelona, per complir amb les pautes d’autocontrol, però alhora us recomanem que el registre de les dades els feu en l’Agenda d’Autocontrol Higiènic i Sanitari. [Descarregar Guia per a l’aplicació dels autocontrols als establiments minoristes]

Per a més informació
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família