La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, convoquen un any més, la sisena edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana.
Seguint la línia de l’anterior edició, hi ha tres categories obertes a la participació de tots els carnissers i cansaladers – xarcuters artesans de Catalunya associats en algun dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters:
- Millor botifarra d’ou artesana tradicional
- Altres botifarres d’ou, on s’hi inclou la millor botifarra d’ou artesana singular, elaborada a partir d’altres propostes de botifarra d’ou amb ingredients diversos.
- Millor Farcit de Carnaval, com a especialitat tradicional pròpia de les comarques del Pirineu i Pre-Pirineu.
Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament enviant els fulls d’inscripció que trobareu al web del concurs al correu electrònic de la Fundació Oficis de la Carn (fundacio@gremicarn.cat) abans del divendres 29 de gener.
Per altre costat, els participants hauran de presentar les botifarra i farcits a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 1 i 2 de febrer en horaris habituals de les oficines (9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00) no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.
La proclamació pública dels resultats del concurs i el lliurament de diplomes es faran el dijous 4 de febrer a la tarda. Aquest acte podria variar depenent de les mesures sanitàries que hagi implantades pel Govern de la Generalitat.