Actualitat

Pla d’obertura progressiva d’activitats

Des del dilluns 23 de novembre s'ha iniciat el Pla d’obertura progressiva d’activitats en el que cal destacar l'obertura amb limitacions de bars, restaurants i zones de degustació.

La setmana passada va quedar aprovada per la Generalitat de Catalunya el Pla d’obertura progressiva d’activitats i ahir, dilluns dia 23 de novembre, va inciar-se el primer tram del pla d’obertura en el que cal destacar l’obertura amb limitacions de bars, restaurants i zones de degustació. A continuació us destaquem els punts principals:

DEGUSTACIÓ, HOSTELERIA I RESTAURACIÓ:

  • Terrasses:
    • Terrasses obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules.
    • Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.
    • De 06:00h a 18:00h i, de 18:00h a 21:30h, exclusivament per a servir sopars.
  • Interiors:
    • Oberts amb el 30% de l’aforament amb bona ventilació natural o forçada.
    • Distància mínima de 2 metres entre comensals de taules.
    • Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.
    • De 06:00h a 18:00h i, de 18:00h a 21:30h, exclusivament per a servir sopars

COMERÇOS:

  • 30% de l’aforament en petit comerç de menys de 800m2 i mercats no sedentaris.
  • En els més de 800m2, aplicació de l’aforament sobre el total de la superfície de venda.
  • Centres commercials tancats excepte botigues d’alimentació com ara les canisseries-xarcuteries.

Esta publicación no pertenece a Noticias, Eventos o Blog.

publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família