El passat dia 26 d’octubre va tenir lloc el II Fòrum Agroalimentari de Catalunya – Tàstum 2009, acte organitzat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya en el Teatre Nacional de Catalunya.
El Tàstum 2009 té com a objectiu ser un punt de trobada entre productors, distribuïdors, cuiners i personalitats de rellevància del món gastronòmic.
Com en la passada edició, Tàstum 2009 a més de ser l’escenari en el qual es lliuraven els premis Tàstum a la innovació agrària, a la difusió, al jove artesà alimentari, a la innovació agroindustrial, etc., ho va ser també del lliurament de Diplomes de Mestres Artesà. Aquests premis pretenen ser un reconeixement a totes aquelles persones que amb el seu esforç diari intenten millorar la qualitat i l’eficàcia del sector de l’agroalimentació catalana.
Volem felicitar especialment als Mestres Artesans Cansaladers-Xarcuters que van rebre el seu diploma en el transcurs d’aquest acte.
En la Galeria trobareu un recull fotogràfic del desenvolupament de l’acte.