LLEI DE TRANSPARÈNCIA (Llei 19/2013)

 

 

1.- FUNCIONS DE L’ASSOCIACIÓ: La defensa i representació dels interessos dels detallistes carnis i elaboradors artesans de productes carnis

 

2.- ESTRUCTURA ORGANITZATIVA: Junta Directiva escollida per l’Assemblea general de l’associació. Els càrrecs de la Junta no son retribuïts.

Composició:

  • President: Sr. Pròsper Puig i Brignardelli
  • Vicepresident 1r: Sr. Joan Bou Bosch
  • Vicepresidenta 2a: Sra. Núria Querol Pocurull
  • Secretari: Sr. Miquel Bargalló Tena
  • Tresorer: Sr. Just Fosalva Torrent
  • Vocals:
    • Sr. Pere Escofet Oliver
    • Sra. Montse Esquius Ferran
    • Sr. Ramon Hernando Martínez
    • Sr. Jordi Mas Velasco
    • Sr. Vicenç Mor Sinobas
    • Sra. Yolanda Preseguer Blanco
    • Sra. Gemma Solanes Garcia
    • Sr. Salvador Torras Blanco
    • Sr. Jordi Vivet Martínez

 

3.- NORMATIVA D’APLICACIÓ:

  • Llei 19/1977 reguladora de les associacions empresarials.
  • Codi civil de Catalunya.

 

4.- CONTRACTES AMB L’ADMINISTRACIÓ PUBLICA: no es tenen contractes amb cap Administració Pública

 

5.- CONVENIS AMB L’ADMINISTRACIÓ PUBLICA: no es tenen convenis amb cap Administració Pública

 

6.- SUBVENCIONS REBUDES DE L’ADMINISTRACIÓ PUBLICA EL 2018:

  • Ajuntament de Barcelona: 10.000€
  • Generalitat de Catalunya: 10.640,51€

 

7.- PRESSUPOST 2018:

INGRESSOS: 516.350,00€

  • Ingressos quotes gremials: 149.500,00€
  • Ingressos per serveis: 356.500,00€
  • Altres ingressos: 10.350,00€

DESPESES: 516.350,00€

  • Despeses de personal: 335.000,00€
  • Servei de professionals independents: 23.000,00€
  • Entitats associades: 16.100,00€
  • Comunicació i estudis tècnics: 54.650,00€
  • Altres despeses: 75.600,00€
  • Amortitzacions: 12.000,00€