• Taller gratuït per gentilesa d'INTERCUN

Especejament novedós i noves presentacions del conill

Dies: 29-30 d'octubre
Horari: de 10.00h a 13.00h
Professor: Vicenç Mor
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

  • Introducció:
    • Característiques de l’espècie
    • Beneficis del consum de conill a la dieta.
    • Maneres tradicionals de cuinar el conill.
  • Especejament tradicional
  • Especejament novedós
  • Taller de noves presentacions pel taulell.
  • Degustació

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres
professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements
sobre la carn.

PONENT:
Vicenç Mor. Artesà carnisser.

----

BARCELONA:

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Aula Cuina
Data: 30 d’octubre de 2018
Horari: 10:00h. a 13:00 h.
Places limitades: 15 participants màxim
Preu: Taller gratuït per gentilesa d'INTERCUN

FORMULARI D'INSCRIPCIONS A BARCELONA

----

TARRAGONA:

Lloc: Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de les Comarques de Tarragona (C. Pere Martell 19, 1er 1ª - Tarragona)
Data: 29 d’octubre de 2018
Horari: 10:00h. a 13:00 h.
Places limitades.
Preu: Taller gratuït per gentilesa d'INTERCUN.
Inscripcions: gremicarnisserstgn@gmail.com

 ----

Si vols compartir...