• Jornada tècnica gratuïta

Qualitat nutricional de la carn [Jornada tècnica gratuïta]

Dies: 22 de gener
Horari: 16.00h
Professor: Joel Gonzalez. IRTA
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

  • La qualitat nutricional en relació al sistema de producció, dieta dels animals i categoria comercial.
  • Comparativa entre les diferents espècies. Característiques i tipus de greix: com pot afectar la nostra salut?. Com informar al consumidor.

 

 

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENT:
Joel Gonzalez. IRTA

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 22 gener
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: Gratuït

INSCRIPCIONS A TRAVÉS DEL SEGÜENT FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...