L’envasament dels productes carnis

Dies: 25 de març
Horari: de 16 a 20h
Professor: Elsa Lloret. IRTA
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

· L’envasament dels productes carnis sencers o llescats.
· Envasament al buit i MAP. Processos i materials.

DESTINATARIS:

Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

Dia: 25 de Març.
Horari: de 16:00h a 20:00h
Professor: Elsa Lloret. IRTA
Modalitat: Presencial
Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresòl.
Places limitades
Preu: 45€

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

Si vols compartir...