Classificació de canals i de les carns

Dies: 13 de febrer
Horari: 16.00h
Professor: Gumersindo Villa. DARP i Vicenç Mor. Artesà carnisser.
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

Classificació de les canals de boví, oví, porcí i aviram. Influència en la producció i els escandalls.

 

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENTS:
Gumersindo Villa. DARP.
Vicenç Mor. Artesà carnisser.

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 13 febrer
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: 40€ 

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...