Elaboració de preparats de carn frescos

Dies: 28-29 de maig, 4-5, 11-12 de juny
Horari: de 15:30 a 20:30h
Professor: Josep Dolcet Llaveria, Vicenç Mor i Yolanda Preseguer
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:
• Conceptes. Aspectes normatius. Criteris generals d’higiene. Creació d’una carta de productes. L’organització del treball.
• Selecció i preparació de les carns segons el producte a elaborar. Els ingredients i condiments: utilització i preparació de mescles.
• Tècniques de preparació i elaboració de productes. Possibilitats segons l’oferta i la demanda del consumidor.
• Desenvolupament dels conceptes de forma, color i sabor
• Elaboració d’hamburgueses, pilotilles, salsitxes, enfilalls i brotxetes i altres preparats. Treball amb vedella, xai, porc i aus.
• Utilització d’additius, espècies i preparats. Etiquetatge dels productes.

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENTS:
Josep Dolcet Llaveria. Veterinari
Vicenç Mor Sinobas. Carnisser
Yolanda Preseguer. Mestra Carnissera-Xarcutera.

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Planta pilot
Data: 28 i 29 de maig, 4, 5, 11 i 12 de juny de 2018
Durada: 30h
Horari: 15.30 a 20.30h
Places limitades
Preu: Gratuït

El termini d’inscripció finalitza el 17 de maig de 2018.
Es farà una sessió informativa sobre els continguts i desenvolupament del curs el dia 9 de
maig de 2018 a les 16:00h a la Fundació Oficis de la Carn

Inscripcions: Enviar el formulari [DESCARREGAR FORMULARI CLICANT AQUÍ] a info@escolaoficisdelacarn.cat

Veure informació adicional

Si vols compartir...