Legislació i qualitat agroalimentària

Dies: 06 de febrer
Horari: 16.00h
Professor: Josep Dolcet Llaveria. Escola Oficis de la Carn.
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

  • Legislació general alimentària. Legislació específica del sector.
  • L’Autocontrol i el sistema APPCC. Les bones pràctiques d’higiene.

 

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENT:
Josep Dolcet Llaveria. Escola Oficis de la Carn.

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 06 febrer
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: 40€ 

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...