• La millor oferta complementària per revetlles i reunions informals

LES COQUES DEL XARCUTER

Dies: 28 de maig
Horari: 16 a 20 h
Professor: Francesc Reina Bosch. Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter.
Modalitat: Presencial

Presentació
Cada cop més el carnisser-xarcuter esdevé un proveïdor global de serveis i productes de menjar per una clientela exigent amb la qualitat dels productes que adquireix i que a la vegada representen solucions atractives i exclusives en les seves reunions familiars o socials.
El vell concepte que des de fa anys ha assumit l’escola, que el xarcuter sobre tot dóna de menjar, adquireix, en els moments actuals, una dimensió en la qual l’oferta dels productes que us proposem en aquest curs hi encaixa perfectament.
Coques de tota mena, dolces, saldes, de recapte, tipus pizza, “quiches”, panades..., són productes que complementen perfectament l’oferta tradicional de les carnisseries i xarcuteries. El potencial de creixement de venda, el ventall de possibilitats que ofereixen aquests productes, molts d’ells pertanyents a la nostra cuina tradicional, o altres procedents d’altres cultures gastronòmiques, a la vegada que el perfeccionament de les tècniques culinàries, d’elaboració i de conservació, justifiquen plenament una sessió monogràfica dedicada a l’elaboració d’aquests productes.

Objectius
Des de l’Escola, seguint sempre la nostra línia de foment de la creativitat i la innovació, partint sempre del coneixement del producte, us volem oferir una sessió on us proporcionarem idees i recursos per l’elaboració d’aquests productes, i així poder disposar d’una oferta d’elaboracions totalment diferenciada i personalitzada, exclusiva de cada un dels vostres establiments.
Podreu conèixer de primera mà els ingredients bàsics de cada una de les elaboracions que us proposem.
Obrirem noves possibilitats en la integració dels productes de xarcuteria amb altres tècniques i preparacions alimentoses com les masses de pa, a la vegada que ampliarem l’oferta comercial, creant productes únics i avançant-nos a les tendències del mercat.
Coneixerem de primera mà les masses i ingredients més apropiats, els condiments més idonis i les tècniques de treball més adequades per l’elaboració d’una oferta variada i actual.

Continguts
Elaboració de pastes base per a coques: d’oli, llard, pizza...
Treball de les masses i personalització de les mateixes.
Utilització de les masses per la confecció de les coques segons receptes de cada un.
Utilització d’ingredients de xarcuteria i altres.

Professor: Francesc Reina Bosch. Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter.

Dates: dilluns 28 de maig de 2018
Horari: de 16,00 a 20,00 h
Núm. Places: 20
Lloc: Aula de Cuina de l’Escola de la Fundació Oficis de la Carn.
Carrer Consell de Cent, 80. Barcelona
Drets d’inscripció:
Socis Gremis Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters: 105,00 €
No Socis: 210,00 €

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

Si vols compartir...