Especejament i preparació de carns: Oví

Dies: 26-27 de febrer
Horari: 16.00h
Professor: Vicenç Mor. Artesà carnisser
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

  • Especejament i preparació de la carn d’oví. Classificació de les peces. Presentació al taulell.
  • Utilitats culinàries o d’elaboració. Escandalls

 

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENTS:
Vicenç Mor. Artesà carnisser.

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 26-27 febrer
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: 80€ 

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...