Preparats de carn fresca. Classificació i tendències

Dies: 12-13 de març
Horari: 16.00h
Professor: Juan-Fer Micó. Mestre artesà cansalader-xarcuter i Vicenç Mor. Artesà carnisser
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:
Elaboració de preparats de carn fresca de boví, oví, aviram i conill

 

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENTS:
Juan-Fer Micó. Mestre artesà cansalader-xarcuter.
Vicenç Mor. Artesà carnisser.

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 12-13 març
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: 80€ 

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...