Espècies i condiments. Aromes i gelatines.

Dies: 29 de gener
Horari: de 16 a 20h
Professor: Ramon Teixidor. Espècies Teixidor
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

· Espècies: definició. Origen. Característiques.
· Utilització Condiments: definició. Origen. Característiques.
· Utilització. Aromes i gelatines.

DESTINATARIS:

Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

Dia: 29 de Gener
Professor: Ramon Teixidor. Espècies Teixidor
Modalitat: Presencial
Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresòl.
Places limitades
Preu: 45€

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...