Introducció a l’etiquetatge i informació al consumidor

Dies: 12 de març
Horari: de 16 a 20h
Professor: Josep Dolcet. Escola Oficis de la Carn
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

· Concepte general d’etiquetatge.
· Breu recordatori de les normes d’etiquetatge.
· Conceptes: ingredients, vida útil, lot,
· Eines de suport: la fitxa tècnica, els registres...
· Etiquetatge de productes alimentaris:
Etiquetatge general
Etiquetatge comercial
Etiquetatge nutricional i al·lèrgens.
· Etiquetatge de la carn i productes de boví.
· Com llegir i transmetre la informació d’una etiqueta.
· La informació sobre els al·lèrgens alimentaris
· Etiquetatge dels productes envasats i sense envasar.

 DESTINATARIS:

Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

Dia: 12 de Març
Horari: de 16:00h a 20:00h
Professor: Josep Dolcet. Escola Oficis de la Carn
Modalitat: Presencial
Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresòl.
Places limitades
Preu: 45€

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...