• Novetats, canvis i tendències en les normatives que afecten el sector

Sessió sobre actualització normativa

Dies: 6 de novembre
Horari: 16h.
Professor: Josep Dolcet. Veterinari
Modalitat: Presencial

SESSIÓ SOBRE ACTUALITZACIÓ NORMATIVA

Com cada any, la Fundació Oficis de la Carn organitza una sessió informativa sobre les novetats, canvis i tendències que es produeixen en la normativa que afecta al sector de la carnisseria-xarcuteria. Aquesta és una sessió especialment dissenyada i destinada als petits productors i establiments de comercialització i pensada per ser participativa i aclaridora per als assistents.

La sessió serà impartida per Josep Dolcet Llaveria, Veterinari i Director de l’Escola dels Oficis de la Carn.

Lloc: Sala d’actes, planta entresòl. Escola Oficis de la Carn.
Data: 6 novembre.
Horari: 16.00h. Durada aproximada entre dues i tres hores. Les dues primeres hores serà d’explicació del programa i seguit d’un torn obert per preguntes i dubtes.
Núm. Alumnes: Màxim 50 persones.

Es tracta d’una sessió gratuïta pels socis de GremiCarn, que poden portar convidats.

CONTINGUTS
Recordatori informació al consumidor-etiquetatge
• Etiquetatge dels productes envasats
• Etiquetatge dels productes sense envasar
• Cas específic de la carn fresca
• La informació dels al·lèrgens
• La informació nutricional.

Norma del pernil i els productes ibèrics
• Tipus de productes i categories
• L’envasament dels productes.

Utilització d’additius en preparats de carn i altres productes

Exigències legals als petits establiments de carnisseria-xarcuteria
• Els autocontrols als establiments de venda
• Els autocontrols als establiments de producció i elaboració
• Criteris de simplificació en l’aplicació de la normativa
• Elements per la gestió dels registres d’autocontrol.

La gestió dels residus als establiments del comerç minorista de la carn

Les mencions de qualitat
• Producte artesà
• Producte ecològic
• Venda directa i venda en circuit curt.

 Per inscripcions ompliu el següent formulari

Si vols compartir...