Per carnaval, botifarra d'ou

Ja teniu a la vostra disposició tot el material de suport a la campanya de la Botifarra d'ou 2017

Consulteu el web de la campanya


2n Concurs Botifarra d'Ou Artesana

És la vostra la millor Botifarra d'Ou?

Consulteu les bases i participeu al 2n Concurs Nacional de Botifarra d'Ou.

Tota la informació aquí


Carn de Conill, com el fas avui?

Des de Intercun, Associació Interprofessional Cunícola han creat la campanya 'Carn de conill, com el fas avui?' per a promocionar la carn de conill a través d'internet, punts de venda, ràdio i televisió.


Canelons 2016

Un any més, les taules catalanes esperen aquest Nadal, i sobre tot pel dia de Sant Esteve, els llegendaris, inigualables canelons... de la iaia? No! Les famílies catalanes ja esperen els canelons fets pels carnissers i xarcuters de GremiCarn, elaborats amb receptes casolanes per ser compartits amb la família i els amics.


Escudella't

Coincidint amb la campanya de Catalunya escull el seu plat favorit i havent quedant l’Escudella i Carn d’Olla com a guanyadora, ens sumem a la iniciativa del Gremi de Carnissers de Girona que ha preparat aquesta campanya per a que els clients demanin a la carnisseria-xarcuteria els ingredients necessaris per fer l’Escudella i Carn d’Olla a casa seva.


  • Marató de TV3

Porra solidària

El Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines a partir de la genial proposta d'en Joan Novich, carnisser de la Cellera, d'organitzar una porra a favor de la Marató, aquest la va traspassar als seus agremiats i l’èxit ha estat tal que en els seus 16 anys, amb les Porres a les carnisseries s’ha pogut ajudar a les investigacions i recerca de la Marató amb la quantitat de 134.203€.

Enguany tots els Gremis pertanyents a la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters s'han sumat a la proposta del Gremi de Girona per col·laborar en aquesta iniciativa.