• Curs Monogràfic

Canelons

Sessió monogràfica dedicada a l’elaboració i presentació de diferents propostes de canelons en vistes a ser inclosos en àpats festius i a la vegada en esdeveniments més especials o singulars i fins i tot formar part dels àpats diaris de tot l’any.

Llegir més


  • El secret per augmentar el benefici

Conferència: La gestió del marge a través de les compres. El secret per augmentar el benefici

La gestió del marge a través de les compres: el secret per augmentar el benefici

Llegir més


  • Novetats, canvis i tendències en les normatives que afecten el sector

Sessió sobre actualització normativa

Sessió informativa sobre les novetats, canvis i tendències que es produeixen en la normativa que afecta al sector de la carnisseria-xarcuteria.

Llegir més


  • Les estrelles Michelin arriben a l'Escola

Cuina i Xarcuteria

Sessió única d’aplicacions culinàries de la carn i la xarcuteria en un mà a mà entre el cuiner Andreu Genestra (una estrella Michelin) i el Mestre Xarcuter Francesc Reina.

Llegir més


  • Formació de Manipuladors

Higiene per a manipuladors d'Obrador

Mòdul B.1

Aquest curs està destinat a les persones que treballen en l'obrador, així com els ajudants
que desenvolupin la seva tasca en aquest espai, i que no hagin fet formació
en manipulació d'aliments.

Llegir més


  • Al llarg de quatre intenses sessions donarem a conèixer els fonaments de la riquesa del nostre vinyar i dels nostres vins.

Curs: El Vi Català

Al llarg de quatre intenses sessions donarem a conèixer els fonaments de la riquesa del nostre vinyar i dels nostres vins. En acabar, els alumnes tindran una visió global i profunda dels vins catalans, que podran fer servir a un nivell tant professional com personal.

Llegir més


Cursos oferts per:

Fundació Oficis de la Carn