• De la mà d’en Joaquim Mallafrè, assessor gastronòmic de Rougié Sarlat, us presentem un taller teòrico/pràctic d’elaborats a partir de productes de l’ànec.

Taller d'elaborats a partir de productes de l'ànec

Llegir més


  • Curs Monogràfic

Canelons

Sessió monogràfica dedicada a l’elaboració i presentació de diferents propostes de canelons en vistes a ser inclosos en àpats festius i a la vegada en esdeveniments més especials o singulars i fins i tot formar part dels àpats diaris de tot l’any.

Llegir més


  • El secret per augmentar el benefici

[NOVA DATA] Conferència: La gestió del marge a través de les compres. El secret per augmentar el benefici

La gestió del marge a través de les compres: el secret per augmentar el benefici

Llegir més


  • Novetats, canvis i tendències en les normatives que afecten el sector

Sessió sobre actualització normativa

Sessió informativa sobre les novetats, canvis i tendències que es produeixen en la normativa que afecta al sector de la carnisseria-xarcuteria.

Llegir més


  • Formació de Manipuladors

Higiene per a manipuladors d'Obrador

Mòdul B.1

Aquest curs està destinat a les persones que treballen en l'obrador, així com els ajudants
que desenvolupin la seva tasca en aquest espai, i que no hagin fet formació
en manipulació d'aliments.

Llegir més

Cursos oferts per:

Fundació Oficis de la Carn