• Curs Monogràfic

Canelons

Sessió monogràfica dedicada a l’elaboració i presentació de diferents propostes de canelons en vistes a ser inclosos en àpats festius i a la vegada en esdeveniments més especials o singulars i fins i tot formar part dels àpats diaris de tot l’any.

Llegir més


  • El secret per augmentar el benefici

Conferència: La gestió del marge a través de les compres. El secret per augmentar el benefici

La gestió del marge a través de les compres: el secret per augmentar el benefici

Llegir més


  • Novetats, canvis i tendències en les normatives que afecten el sector

Sessió sobre actualització normativa

Sessió informativa sobre les novetats, canvis i tendències que es produeixen en la normativa que afecta al sector de la carnisseria-xarcuteria.

Llegir més


  • Les estrelles Michelin arriben a l'Escola

Cuina i Xarcuteria

Sessió única d’aplicacions culinàries de la carn i la xarcuteria en un mà a mà entre el cuiner Andreu Genestra (una estrella Michelin) i el Mestre Xarcuter Francesc Reina.

Tenim l’oportunitat de poder gaudir en directe de les tècniques d’un cuiner com Andreu Genestra, amb una estrella Michelin al seu restaurant de Capdepera (Mallorca), i del Mestre Xarcuter i professor habitual de l’Escola Francesc Reina, que en un mà a mà en directe ens mostraran les tècniques i les idees que es poden treballar amb carns i productes de xarcuteria per ocasions especials i com els nostres establiments també formen part d’aquest món d’excel·lència.

Llegir més


  • Cuinats amb tècniques tradicionals i tècniques de cuina al buit

Plats de Carn per a les taules Nadalenques

Es tradició en les taules de les festes de Nadal que es consumeixi un plat principal a base de carns. Nosaltres us hem proposat enguany un conjunt de plats pensats per menjar en família, que s’aparten una mica dels que es consideren tradicionals, molt fàcils de preparar, que facin festa i que tinguin diferents aplicacions tant en primers com en plats principals.

La gran novetat del curs és que tots els plats que es presentaran podran ser cuinats tant amb tècniques tradicionals com amb tècniques de cuina al buit, per tal de facilitar l’organització del treball en aquestes èpoques complicades.

Llegir més


  • Formació de Manipuladors

Higiene per a manipuladors d'Obrador

Mòdul B.1

Aquest curs està destinat a les persones que treballen en l'obrador, així com els ajudants
que desenvolupin la seva tasca en aquest espai, i que no hagin fet formació
en manipulació d'aliments.

Llegir més

Cursos oferts per:

Fundació Oficis de la Carn